RUIG Woonstijl, heeft inmiddels aardig wat zakelijke klanten tevreden gesteld. Zo mogen wij vele bedrijven door heel Nederland met trots onze klant noemen.

 

Wij hebben complete inrichtingen geleverd voor Restaurants, Eetcafe's, Kantoren, Reclamebureaus, een Manege, Strandtenten, Schoonheidssalons, Kapperszaken, Bloemenwinkels, Snoepwinkels, Uitzendbureaus, Verhuurbedrijven en Broodjeszaken.

 

 

Projectinrichting op maat

 

Zoals hierboven te zien is heeft RUIG inmiddels vele projectinrichten achter de naam staan. RUIG Woonstijl staat garant voor; een snelle levering volgens planning, eerlijke kwaliteitsproducten, top service tot in de puntjes en snelle reacties per mail of telefoon.

 

Daag ons uit, vraag per mail een offerte aan of kom bij ons langs om samen met Robbert onder het genot van een goede kop koffie uw idee uit te werken tot een offerte op maat.

 

 

Evenementen

 

Meubels gemaakt speciaal voor evenementen, feest organisatie en verhuurbedrijven. Het demontabel maken van barren of statafels, het plaatsen van beschermstrips en stoothoeken en het voorzien van een goede bescherming, maakt dat RUIG Woonstijl u een meubel levert dat echt tegen een stootje kan, makkelijk te hanteren is en dat er ook nog eens gaaf uit ziet!

Wat wilt u nog meer?

Nou, misschien een afspraak om een kijkje te komen nemen in onze werkplaats met showroom? Onder een echt vrijblijvende sfeer laat Robbert je graag de mogelijkheden zien, bij RUIG Woonstijl nemen ze de tijd!