Wie is RUIG?

Omdat RUIG Woonstijl voor openheid en transparantie staat, stellen wij ons graag even voor. Het is altijd leuk om te weten waar iets vandaan komt en door wie het gemaakt word. 

 

Voorman van RUIG Woonstijl is Robbert.

Robbert heeft een passie voor het ontwerpen van meubels, hij gaat iets moois voor je maken, dat weet je als je met hem praat. Deze passie heeft hij samen met Veronica inmiddels uit laten groeien tot een heel mooi bedrijf. Een bedrijf dat staat voor kwaliteit, waarmee je afspraken kunt maken en je iets moois kunt verwachten. Naast het vervaardigen en ontwerpen van meubels houdt Robbert van muziek, af en toe een speciaal biertje en urbex fotografie, het fotograferen van verlaten panden in orginele staat.

 

Veel dank gaat ook zeker uit naar Veronica, de draaiende motor die deels achter en deels voor de schermen zorgt dat alles wat betreft de planning op rolletjes loopt. Maar na ruim 5 jaar ervaring, óók in de werkplaats, heeft ze inmiddels verscheidene unieke meubels ontworpen en vervaardigd en is ze samen met Robbert bezig met urbex fotografie en heeft ze een passie voor kunst, industrieel en vintage.